Fondatorul Uber vorbeste despre masini zburatoare! In cat timp ar putea fi posibil?

January 10, 2018
Posted by: Black Auto

Directorul general al serviciului de transport Uber, Dara Khosrowashaki, anticipieaza crearea automobilelor zburatoare ce vor opera in maxim 10 ani.

Acesta afirma ca autovehiculele zburatoare vor cutreiera cele mai inalte culmi ale norilor americani si vor brazda cerul albastru al intregului mapamond, toate in mai putin de un deceniu.

terrafugia-masina-zburatoare-de-la-uber-0

Directorul General UBER

Totodata, acesta afirma ca vor exista oameni ce vor zbura in masini Uber pe deasupra orasului Dallas si in toata regiunea Texas in doar 10 ani.

Indiferent daca si-ar indeplini sau nu obiectivul de 10 ani, Dara Khosrowashaki afirma ca orice s-ar intampla in maxim 15 ani, masinile autonome vor zbura. Din nefericire, zburatoarele lui Dara vor avea nevoie de harti 3D si senzori performanti ce in prezent sunt extrem de scumpi.

Intr-adevar, traficul infernal si tot mai abundent din marile orase ale lumii sunt motivul acestor solutii extreme ce presupun rezolvarea printr-o ultima solutie, decolarea. Dorintele fiecarui sef al unui serviciu de transport se materializeaza prin siguranta, trasee libere si costuri minime.

Totusi, ajunsi la capatul puterilor, visele acestor oameni nu pot fi decat indraznete, dar adevarate

De ce adevarate? In cazul in care nu aveati cunostinta despre acest aspect, masinile zburatoare exista. PAL-V Liberty este primul autovehicul zburator din lume fabricat in serie. Acesta este si primul autovehicul comercial ce poate circula legal, atat pe sosea, cat si in aer. De asemenea, PAL-V Liberty a fost pus in vanzare pentru pretul de aproximativ 425.000 de lire sterline.

Pretul este extrem de mare, dar raportat la supercar-urile diferitelor vedete, vom constata ca acest autovehicul este ieftin, mai ales datorita capacitatilor de a functiona atat pe sol cat si in aer.

Se pare ca seful Khosrowashaki nu vorbeste din vise, probabilitatea ca ideea indrazneata sa-i reuseasca fiind foarte mare, in special datorita evolutiei tehnologiei intr-un mod de nemasurat.

Considerand ca se vor materializa afirmatiile lui Dara Khosrowashaki, cum credeti ca vor proceda romanii cu noul Uber?

Il va mai interzice Firea sau se va duce la balconul lui Dragnea de la Parlament pe… mana scurta? Totusi, sper sa nu aiba ocazia sa fie in situatia luarii unei decizii din fruntea tarii, ci sa beneficiem si noi de toate tehnologiile si facilitatile venite din afara.

Desi Firea va crapa si Dragnea se va-nfunda, credeti ca va fi capabil Bucurestiul sa implementeze proiectul autovehiculelor zburatoare Uber? Din pacate, infrastructura nu prea permite nici zborul unor drone din cauza firelor de pe stalpi si a blocurilor inghesuite, dar a unor masinarii cu oameni la bord?

Leave a Reply

Detalii Departament

Deparament vanzari auto rulate, evaluari autoturisme.

Telefoane Vanzari

+40 726 004 300 +40 730 004 008

Vanzari Email

vanzari@blackauto.ro

Orar Showroom

Luni – Vineri: 09:00 – 18:00 Sambata: 10:00 – 14:00 Sunday: Closed

Adresa Showroom

Calea Lugojului, Nr. 67 – 300389 Timisoara, Judet Timis (Romania)

Detalii Departament

Marketing & Logistica.

Marketing Telefon

+40 730 004 008

Marketing Email

contact@blackauto.ro

Detalii Departament

Achizitii autoturisme. Comenzi autoturisme noi multimarca. Achizitii parcuri auto.

Telefon Achizitii

+40 726 004 300 +40 730 005 040

Achizitii Email

vanzari@blackauto.ro

Comments

comments