Impreuna cu FCC Baschet UAV Arad pentru aruncarea de 1000 de lei!

Impreuna cu FCC Baschet UAV Arad pentru aruncarea de 1000 de lei!

11 aprilie 2022
0 Comentarii
Impreuna cu FCC Baschet UAV Arad pentru aruncarea de 1000 de lei!

În premieră pentru baschetul feminin românesc, la pauza partidei cu numărul trei al semifinalei FCC Baschet UAV Arad – CSM Satu Mare, se va organiza un concurs prin care doi dintre suporterii prezenți în tribună pot pleca acasă cu 1.000 de lei, bani oferiți de Black Auto.

În galben şi albastru!

Partida care poate aduce calificarea Aradului în finala Ligii Naţionale după o pauză de opt ani de zile se va juca luni seară, de la ora 19, la Sala Sporturilor “Victoria” din oraşul de pe Mureş (intrarea gratuită).

Prin sprijinul Black Auto, 12 mingi cu semnăturile baschetbalistelor arădene vor fi aruncate în tribune de către acestea înaintea startului jocului. Deja devenite o tradiţie, calendarele-poster şi cele de buzunar cu echipa nu vor lipsi nici ele pentru fanii Aradului.

Două mingi de culoare diferită vor fi aruncate la întâmplare, iar cei doi suporteri norocoşi care vor reuşi să le prindă, vor fi invitaţi pe parchet să arunce de la mijlocul terenului. Fiecare va beneficia de două aruncări de încălzire, ca mai apoi să aibă şansa la trei încercări oficiale. Dacă mingea va intra în coș, aceştia vor fi răsplătiţi cu suma de 1.000 de lei.

Categorii

Recent Posts

About us

John Hendricks
Blog Editor
We went down the lane, by the body of the man in black, sodden now from the overnight hail, and broke into the woods..
Cauți o mașină second-hand? Black Auto Rulate are oferte cu istoric verificat și garanție.!! NOU !! Service auto -> Str. Vasile Cârlova Nr. 16Oferim servicii pe diagnoză, mecanică, tinichigerie, vopsitorie, geometrie roți, electrică și încărcări clime.Ai o problemă cu mașina ta? Nu ezita să ne suni pentru o programare și găsim împreună o soluție ! 0721252137 și 0721252136

Dealer auto cu acoperire națională.

Oferim siguranță și încredere prin evaluare tehnică, certificat de garanţie şi istoric demonstrat al maşinii. Testăm toate autoturismele vândute cu rigurozitate şi garantăm juridic kilometrajul fiecărui autoturism comercializat


NOU ! BlackAuto dealer Aixam ! Auto 100% fabricate în Franța, se pot conduce începând cu vârsta de 16 ani, cu permis AM/B1.

Fii și tu la volanul mașinii nr. 1 în rândul adolescenților din Europa !

Copyright © 2024. Toate drepturile rezervate BlackAuto.
ro_RORomână